Karlebovej 91, 3400 Hillerød | Krajbjergvej 3, 8541 Skødstrup
70 22 29 29
08:30 - 17:00

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

Velkommen hos SkillsHouse Over 150 års erfaring i kursusbranchen

SkillsHouse består af et team af dedikerede og kompetente mennesker med mere end 150 års erfaring i kursusbranchen. Gennem tiden har vi planlagt mange små og store uddannelsesprojekter og certificeringsforløb. Vi har set og oplevet meget, lyttet og lært, stået bag udviklingen og introduktionen af Blended Learning og 100% Certificeringsgarantien på it-kurser i Danmark. Vi har altid været frontløbere i udviklingen, og nu har vi færdiggjort et nyskabende og unikt koncept: Hands-On konceptet.

Hos SkillsHouse ved vi, at du lærer bedst, ved at arbejde med emnerne i praksis
I SkillsHouse har vi et mål: At give dig den bedste kursusoplevelse gennem en så realistisk og praktisk orienteret undervisning som overhovedet muligt. Hos os falder ingen i staver eller glemmer teorien, for vores undervisning er baseret på fælles engagement, instruktørens evner som konsulent og masser af praktik.

Starten på det hele
Historisk set opstod SkillsHouse ud fra vores fælles oplevelse i den etablerede kursusbranche. Vi så, og erfarede, at tidens undervisningsmetodik ikke var optimal. Mange kursister glemte hvad de havde lært, for hurtigt, og det var spild. Derfor gik vi i tænkeboks, for at udtænke en anden og bedre måde at afholde kurser på. Resultatet blev kursusvirksomheden SkillsHouse og Hands-On konceptet. Og med et hold af dygtige instruktører bag os, alle med mange års praktisk erfaring som konsulenter, var det muligt.

Nu glæder vi os over, at byde dig velkommen.

Tlf: 70 22 29 29

skillshouse-door
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]