Karlebovej 91, 3400 Hillerød | Krajbjergvej 3, 8541 Skødstrup
70 22 29 29
08:30 - 17:00

Microsoft SA Vouchere Microsoft Software Assurance

Betaler Microsoft dit næste kursus?

Mange virksomheder ligger inde med uindløste uddannelsesvouchers (SA Vouchers) fra Microsoft.

Som godkendt Microsoft uddannelsespartner kan vi hjælpe dig med at finde ud af, om din virksomhed har vouchers til gode og vi kan rådgive dig om det store udvalg af kurser, disse vouchers kan anvendes til.

En Software Assurance (SA) voucher kan benyttes som betalingsmiddel, når du deltager på officielle Microsoft kurser. Vouchers tildeles din virksomhed når I køber specifikke licensaftaler hos Microsoft.

Certificering eller ej?
Hos SkillsHouse indeholder mange af vores kurser meget mere end de traditionelle og officielle Microsoft kurser.

Vores certificeringskurser indeholder blandt andet:

  • Eksamens voucher
  • Beståelsesgaranti
  • Ekstra kursusmaterialer
  • MeasureUp eksamener
  • Video-træning

Altså en komplet Certificeringspakke.

Det betyder, at der på vores certificeringskurser vil være en egenbetaling, som kommer ud over betalingen med SA Vouchers, hvis du ønsker at benytte vores certificeringspakke på kurserne og efterfølgende ønsker at blive certificeret. Denne egenbetaling kan du se på de enkelte kurser.

Du kan dog altid deltage på vores kurser udelukkende ved brug af vouchere. Ønsker du dette skal du blot være opmærksom på, at det udelukkende er kurset du modtager og alle tillægsprodukter bortfalder.

Kontakt os for en uforpligtende snak og lad os sammen finde ud af om Microsoft betaler dit næste kursus.

Hvad er Microsoft Software Assurance Vouchere?

En Software Assurance (SA) voucher er en betalingskupon fra Microsoft, som kan bruges som betaling ved køb af kurser hos autoriserede Microsoft Learning Partnere.

Voucherne tildeles virksomheder som indgår specifikke licensaftaler med Microsoft (EA, Open Value, Open License SAM og udvalgte Select aftaler).

En Software Assurance voucher kan benyttes som betalingsmiddel, når du deltager på de officielle Microsoft kurser (MOC kurser).

Voucherne afregnes som dage. Det betyder, at har du f.eks. 10 vouchere, kan du sende dine medarbejdere på kursus i 10 dage og betale med dine vouchere.

vouchers

HVILKE KURSER KAN VOUCHERE BRUGES TIL?

Som udgangspunkt kan I tilmelde jer, og betale med Microsoft vouchere, på alle SkillsHouse Microsoft kurser. Der er meget få undtagelser.

BLIV MICROSOFT MCSA certificeret FOR kun 15 VOUCHERE + 9.950,- som egenbetaling.

Ønsker du at tilmelde dig et af vores officielle Microsoft MCSA eller Microsoft MCSD certificeringskurser til kr. 38.695,- kan du betale kurset med 15 vouchers samt en egenbetaling på kr. 5.695,-. Denne pris indeholder også eksamen, certificeringsgaranti og ekstra kursusmaterialer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Har du spørgsmål om bruges af dine Microsoft Software Assurance vouchere eller ønsker du at bestille kurser så kontakt SkillsHouse via vores chat eller via vores hovednummer på 70 22 29 29. Du er også velkommen til at sende en mail til os her.