Karlebovej 91, 3400 Hillerød | Krajbjergvej 3, 8541 Skødstrup
70 22 29 29
08:30 - 17:00

Historien om SkillsHouse

September 2012 Anders og Jesper beslutter sig for at skabe en ny type kursusvirksomhed. Vi har begge arbejdet mange år i den etablerede kursusbranche og har været med til at ``modernisere`` den. Vi føler at produktet ``kursus`` mere eller mindre er det samme som det har været de sidste mange år og at det måske var på tide at ryste posen lidt. Vi går i tænke-box og finder ret hurtigt ud af hvad vi synes der er galt med andres måde at holde kurser på.

Vi er af den opfattelse at, hvis vi selv skulle på kursus, så ville ingen af os holde til at høre på en underviser stå ved tavlen og forklare sig en hel dag. Det vi mener man lærer af - og i dette tilfælde - hvad vi selv ville lære af, er at arbejde med emnet i praksis. Så skal man lære et nyt programmeringssprog, så er det med hænderne på tastaturet. Vi stifter kort herefter SkillsHouse.

Oktober 2012 Vi tager en uge i sommerhus for at gøre hele vores koncept færdigt. Vi arbejder nat og dag, kun afbrudt af korte ture til pizzariaet. Vi bruger også tiden til at udvikle vores hjemmeside og logo. Hjemmesiden får nogen mere kærlighed end logoet (som siden blev skiftet ud hele to gange). Til højre kan du se hvordan logoet så ud til at starte med.

Vi er lige flyttet ind i vores første, meget små, kontorer på Lersø Parkalle. Jesper savner en stol.

November 2012 Vi har nu brugt det meste af oktober måned på at få lavet website, logo, koncept og alt hvad der hører til for at få det nye firma op og køre. Vi har samtidigt brugt tiden på at sælge pladser på vores første kursus. Vores første kursus var et kursus i LinkedIn. Kort derefter afholdt vi et opgraderingskursus til Server 2012 (70-417) og et prop-fyldt kursus i cross platform frameworket Titanium. Vi har allerede nu fået nyt logo igen (det ses i højre side).

Vi flytter i november også ind i vores første lokaler hos kontorfællesskabet Ordnung på Lersø Parkalle 107 på Østerbro i København.

December 2012 SkillsHouse bliver officielt Prometric Test Center. Det vil sige at vi nu kan afholde alle Microsoft eksamener (og mange flere). Vi afslutter også vores første regnskabsår med et pænt lille overskud. Tingene ser lyse ud og et nyt år står for døren.

Januar 2013 Januar er en meget travl måned. Vi holder kurser uafbrudt hele måneden. En stor del af kurserne er Dynamics kurser i f.eks. Dynamics AX og NAV.

mpn

Marts 2013 I marts bliver SkillsHouse Microsoft Learning Partner. Vi får en fin plaque som vi kan hænge op på væggen.

Marts er også måneden hvor vi begynder at kigge efter nye lokaler da vi ikke længere kan holde kurser, hvor vi er. Det skal vise sig at det tager lag tid at finde den rette lokation for vores firma.

Efter at have gransket alle indfaldsveje, togforbindelser og busruter omkring København beslutter vi os for at Bagsværd er det optimale sted for os at placere vores kursushus. Bagsværd ligger meget tæt på Hillerødmotorvejen og tilkørslen til bagsværd ligger kun få km fra motorringvej 3, som vi mener de fleste vil komme af. Hvadenten vores kursister kommer fra nord for København eller Syd for København. Bagsværd har også en meget fin togstation hvor både busser og toge (naturligvis) standser.

Maj 2013 Vi flytter til vores nye lokaler på Laurentsvej 16 i Bagsværd. Vi sætter lokalerne i stand hver dag efter arbejde (og efter kurserne er færdige). Her bliver malet, sat netværk op, samlet en masse borde og stole. Det endelige resultat er vi meget tilfredse med.

Juni 2013 En milepæl blev nået i juni måned. Dette var nemlig måneden, hvor vi modtog vores Coca-Cola køleskab. Det bliver flittigt brugt hver eneste dag. Alt indholdet er naturligvis gratis for vores kursister.

Klaus_Lenander_2

September 2013 Vi ansætter Klaus Lenander. Klaus kommer ikke fra kursusbranchen, hvilket vi anser som værende en fordel. Igen husker vi os selv på at vi ønskede at ``ryste posen`` og tilbyde en anderledes tilgang til ``det at gå på kursus``.

Minigolf skulle der til... September er også måneden hvor vi beslutter at SkillsHouse skal have en minigolf putting range. Jespers far, Erik, er den eneste i omgangskredsen som har hænderne skruet ordenligt på, så det bliver en opgave han tager sig af at løse. Her et billede af far og søn foran projektet mens det stadig er under udarbejdning.

November 2013 Vi begynder at afholde kurser i jylland. Kurserne afholdes i starten hos NRGi Arena (AGFs hjemmebane), hvor vi lejer os ind. Grunden til at vi åbner op for kurser i jylland er ganske enkelt grundet en stor efterspørgsel på kurser, og måske især vores type kurser i det jyske.

Det er også i november måned 2013 at vi ansætter Michael Herold til at varetage rollen som produktansvarlig for vores Microsoft kurser.

December 2013 Vi udvider vores hovedsæde i Bagsværd ved københavn til det dobbelte antal kvadratmeter. Vi har nu lidt bedre plads til både os selv og vores kursister. Vi får i samme ombæring også plads til vores nye lounge-areal, hvor man også finder vores meget populære ``Playseat`` - en racerbil-simulator.

Det er også i vores lounge at du finder vores køleskab med alskens drikkevarer: CocaCola, CocaCola Light, Zero, Squash, Dansk Vand, Cocio, RedBull, Sprite, Ginger Ale osv.

På det store billede nedenfor kan du se hvordan vores nye loungeområde er endt med at tage sig ud. Billedet er taget omtrent der hvor vores Playseat står. Til højre har vi vores primære kursus-lokaler, dog har vi mulighed for at etablere yderligere to lokaler i afdelingen til venstre. Det er ogsp i afdelingen til venstre at vores administration får deres plads.

Marts 2014 - Tina Nydal ansættes som Key Account Manager Et af de områder, hvor der er rigtig fart på er inden for Microsoft Dynamics. Så da vi får mulighed for at ansætte Tina, som har et kæmpe Dynamics kendskab, slår vi til med det samme.

Tina har været i kursusbranchen i mange år og ved hvordan man får enderne til at mødes og får afviklet gode kurser med glade kursister.

Sommer 2014 – egen lokation i Hedensted I sommeren 2014 er vi igen trådt i arbejdstøjet, da vi har besluttet os for at etablere os med et kursuscenter i jylland. Nærmere betegnet i Hedensted. Ja, hvorfor Hedensted spørger mange os og der er forskellige årsager men vi synes at ligge lidt syd for Århus er belejligt og nemt at komme til også havde vi en af vores faste instruktører der også havde kontor i Hedensted Kontorhotel, så det besluttede vi.

I det nye kursuscenter havde vi 1 lokale selv, men adgang til 2 andre når der var behov så et godt sted at starte i første fase af vores erobring af jylland.

Juli 2014 - Sejltur på Øresund og middag med kollegaerne Vi sejler en tur på Klaus' båd fra Rungsted til Vedbæk. Det regnede en del men humøret var højt.

Vi spiste frokost i Vedbæk Havn og sejlede så tilbage til Rungsted for derefter at spise aftensmad.

Maj 2014 - Kickoff i sommerhus med grill og godt vejr Nu er vi jo begyndt at være nogle ansatte i SkillsHouse (7 stk.) også begynder det der med strategier, processer og at ting skal være skrevet ned og derfor er vi taget i sommerhus for sammen at få plads på alle de forandringer vi er midt i hos SkillsHouse.

Men vi glemmer ikke at der skal hygges og selvfølgelig også spises noget god mad – forplejning har altid været i fokus for både kunder og vores medarbejdere.

September 2014 - Digitaliseringsmessen Med et fremmøde på mere end 2000 deltagere valgte vi for første gang at deltage med en stand på digitaliseringsmessen i september måned.

Vi havde masser af deltagere forbi vores stand for at høre nærmere om SkillsHouse, vores koncept og måde at levere undervisning på samt en generel stor interesse i vores lokation i Horsens.

November 2014 - Ansætter Martin som Key Account i SkillsHouse Muligheden byder sig, at vi kan ansætte en af vores gamle kollegaer fra tidligere i kursusbranchen og det siger vi selvfølgelig ja til.

Martin Habaek starter hos SkillsHouse d. 1 november og skal arbejde med mange af de større kunder som vi servicerer i SkillsHouse.

December 2014 - Julefrokost med luft under vingerne Så skal der flyves og vi har klogt nok valgt at gøre det før vi spiser en masse julemad.

Alle er lidt skræmte for hvad det helt præcist er vi skal i gang med undtagen Lea som vi har svært ved at holde tilbage – men en virkelig fed oplevelse og helt klart anbefalelsesværdigt til andre som godt kunne tænke sig at prøve, at være vægtløs og ikke lige har penge til en rumrejse.

Februar 2015 - Ansætter Kristian Toft som underviser i SkillsHouse Vi afholder nu rigtigt mange kurser inden for Server & netværk og da muligheden opstår ansætter vi en af vores gamle kollegaer og en rigtig erfaren underviser i kursusbranchen – nemlig Kristian Toft Frandsen.

Kristian er Microsoft MCT og har undervist på højt niveau i mange år og hans erfaring som underviser og konsulent vil være en vigtig brik for SkillsHouse i at levere undervisning på højt niveau og selvfølgelig med fokus på indlæring via øvelser og best-practice (hands-on).

redbull

Landets eneste RedBull vending maskine opsættes i Bagsværd Nogle gang har man brug for lidt ekstra sukker og det må man sige virkeligt er muligt med vores helt egen Red Bull maskine.

Maskinen kan holde 350 dåser og de er kølet til perfektion, så det er bare at holde sig til.

Maj 2015 - Firmatur til Spanien Så kom årets helt store begivenhed endelig og hvilken fantastisk tur det var. Vejret og maden var super og der blev hygget igennem på terrassen om aftenen og badet i husets mange forskellige pools.

En fantastisk tur som helt sikkert skal følges op og til orientering så har de ”stærekasser” i Spanien så kører man for stærkt, så tages der helt automatisk billeder og vi fik mange billeder fra Spanien…..og ikke dem vi selv havde taget.

VI ÅBNER I HORSENS

Sommer 2015 – vi åbner kursuscenter i Horsens Vi har nu haft kursuscenter i jylland i 12 måneder og siden vi åbnede er det gået stærkt og vi er nu vokset ud af vores lokaler. Mange af vores kunder ønsker at vi kommer lidt tættere på Århus og kommer tættere på offentligt transport og hoteller.

Vi vælger derfor Horsens og flytter ind i sommeren 2015.

Vores nye kursuscenter er rigtig lækkert med en stor lounge og 4 kursuslokaler og ligger midt i hjertet i Horsens – 50 meter fra ”strøget”, 100 meter fra hotel og cafeen hvor vi spiser frokost. Så alt i alt et rigtigt dejligt sted.

April 2016 - Computerworld messe Årets store messe arrangeret af Computerworld blev i 2016 også med en stand fra SkillsHouse.

Vi var det eneste kursuscenter med tekniske kurser og vores stand var pænt besøgt af nysgerrige der gerne ville høre mere om Unlimited Learning og hands-on konceptet.

Juni 2016 - Kickoff 2016 i sommerhus Så er vi endnu engang i sommerhus for årets kick-off arrangement og vejret er endnu engang med os.

Det meste af dagen går med gruppearbejde i vores forskellige teams og masser af gode drøftelser bagefter. Og vi har selvfølgelig ikke glemt at der skal mad til og masser af det.

August 2015 - Vi ansætter Signe Agerbo som kursusadministrator og hostess Der er fuld fart på kursusaktiviteterne i København og vi vælger derfor at ansætte Signe, som skal tage sig af hostessdelen i SkillsHouse Bagsværd – næsten på fuld tid.

Ud over hostess delen skal Signe også bistå med test administration.

August 2015 - Hacker kurser med FortConsult Efterspørgslen på hardcore kurser inden for IT sikkerhed og med fokus på hands-on har været stor og vi var rigtigt glade, da vi endelig kunne tilbyde vores kunder dette via samarbejde med Fort Consult.

Samarbejdet har betydet at vi nu kan tilbyde 6 skræddersyet kurser til IT Pro og developer segmentet og vi har allerede haft mange kursister på kurserne.

Oktober 2014 - Campus Days – Messe hos Microsoft Vi har selvfølgelig købt en stand på Microsoft Campus Days da rigtigt mange af vores kunder også deltager.

Det blev 3 hektiske dage med masser af besøg på vores stand fra eksisterende kunder og en hel del nye, som var interesseret i at høre nærmere omkring hands-on konceptet.

cisco2

September 2015 - Vi begynder at udbyde officielle Cisco kurser Vi har i løbet af 2015 oplevet en stigende efterspørgsel på Cisco kurser hvilket har betydet at vi i dag leverer autoriserede Cisco kurser.

September 2015 - Unlimited Learning introduceres - Et flatrate kursuskoncept I sommeren 2015 er der blevet arbejdet på et helt nyt tiltag som vi har store forventninger til i SkillsHouse og et tiltag som vi er helt sikre på mange af vores kunder vil finde interessante.

Unlimited Learning er ganske simpelt et nyt tiltag hvor man køber et årskort for kr. 1.995,- pr. måned også kan man deltage på alle de kurser man har lyst til de næste 12 måneder.

Siden introduktionen i september måned har rigtigt mange af vores kunder valgt at tage i mod tilbuddet og det er dejligt at se at rigtigt mange af kursisterne virkeligt for brugt deres Unlimited Learning årskort yderst flittigt.

Ude at lufte selskabets yacht – sommersejlads Så er vi igen ude og sejle og få blæst lidt luft igennem håret.

Nogle er bedre til store bølger og andre klare dem ikke så godt, men det er en helt anden historie.

azure-logo

Januar 2016 - Azure siminar hos Microsoft Så har vi netop afholdt Microsoft Azure seminar i samarbejde med Microsoft og Proactive. Seminaret blev afholdt hos Microsoft i deres nye hovedkontor i Lyngby og vi var så heldige at have besøg af mere end 70 deltagere.

12631454_976061899149455_7301854623107485464_n

Februar 2016 - SkillsHouse introducere bland-selv-slikvæg Som de vel første i kursusbranchen køber vi en slikvæg, så vores kunder selv kan blande deres egen slikskål når de er i undervisning.

Det er ikke kun vores kunder som blander slik, men vores kollegaer er også flittige brugere og specielt pigerne kan ikke gå forbi uden lige at skulle have lidt med.

Marts 2016 - Ny arcademaskine i Bagsværd En arcademaskine som vi alle har spillet på i de glade 80ere – sådan en skal vi da have

Vores arcademaskine har flere hundrede spil og bliver flittigt brugt af vores kursister og medarbejdere.

Juni 2016 - Charlotte Bigler ansættes som hostess og testadministrator Vi vækster stadigvæk meget i SkillsHouse og vi vælger derfor at ansatte en fuldtidsmedarbejder til at tage sig af hostess og test administrationen i Bagsværd.

Vores nye kollega Charlotte kommer med mange års erfaring inden for administration og service.

Juni 2016 - Pearson Test Center åbner i Horsens Så lykkedes det os endeligt at få alle formalia på plads og blive godkendt til at oprette et Pearson Test Center i Horsens og dette til stor glæde for alle vores jyske kursister. Skal du bestille test kan dette gøres direkte inde på skillshouses hjemmeside.

jette2

August 2016 - Ansætter Jette Merkel som Key account manager Som led i vores vækst og yderligere tilgang af kunder ansætter vi Jette Merkel som key account manager.

Jette kommer med mere end 10 års erfaring inden for kursusbranchen og vi er meget glade på vores kunders vegne da de i Jette vil få en yderst kompetent og dygtig account manager.