Karlebovej 91, 3400 Hillerød | Krajbjergvej 3, 8541 Skødstrup
70 22 29 29
08:30 - 17:00

Referencer Her finder du et udpluk af udtalelser fra nogle af vores mange glade kunder.

Stena Line

Vivi-Ann Stampe Kirkegaard, IT Coordinator

Super dejlige mennesker og fantastisk forplejning. Dygtig underviser og spændende kursus. Jeg kommer gerne igen :o)

Secomea

Jens H. Sjelhøj, Support Manager

Kurset (Hackathon) var virkelig en øjenåbner, og flere gange var jeg ved at tabe kæben over nemheden i at hacke. Jeg har bestemt lært en del, og vil aldrig mere bruge trådløse netværk, andet end dem man “stoler på”. Lucas var super god til at formidle informationen, og var god til at demonstrere “real-life-scenarioes”. Kurset får den varmeste anbefaling fra mig.

Sogeti

Thomas

Mandag d. 3. december var jeg på det mest intense kursus jeg nogen sinde har været på. Det var en en-dags workshop omkring udviklingsframeworket Titanium fra Appcelerator.

Vi mødtes kl 9:00 og gik i gang. Kl 9:35 sagde instruktøren at det var den sidste slide, resten af dagen ville være hands on. Jeg er udvikler og det er jo sød musik i mine øre, for der er ikke noget mere kedeligt at sidde og høre på en instruktør snakke om alle de fede ting man gerne vil igang med at lege med, men må vente til der kommer en øvelse i programmet.

På dette kursus har jeg lært mere på en dag end jeg ville kunne på et tre-dages traditionelt kursus. Jeg er vild med denne kursusform, og jeg er sikker på at Skillshouse vil få stor succes med deres kurser.

Infor

Mikkel Jønch-Clausen, Solution Architect

Back from great training in core solutions of Sharepoint 2013, If you are looking for a great place to attend training you should check out the friendly people in SkillsHouse.

Aller Media A/S

Thomas Nyvang, IT Operations Consultant

I forbindelse med Aller Media A/S beslutning om, at indføre Microsoft System Center Operation Manager 2012, skulle vi hurtigt have indhentet den ønskede ekspertise til brug for installation og administration af systemet.

Efter kontakt med mange udbydere af SCOM2012 kurser, viste det sig hver gang, at kurset blev aflyst på grund af for få tilmeldte. Herefter blev jeg kontaktet af SkillsHouse og vi fik hurtigt stablet et ”1on1” kursus sammen. Prisen var mere end rimelig. Og vi kunne skære kursus perioden ned fra fem til tre dage, da underviser kunne koncentrere sig 100% om Aller Media A/S ønsker og behov. Allerede ugen efter blev kurset afholdt og underviseren havde 100% fokus på de spørgsmål og behov der var. Vi inddrog ligeledes vores eksisterende installation i undervisningen.

Det er helt sikkert, at jeg vil søge hos SkillsHouse, næste gang der er behov for et kursus.

One Marketing

Lars Elmbæk, IT Manager

Jeg deltager i et Microsoft MCSA Server 2012 uddannelsesforløb hos SkillsHouse. Kurset indeholder 3 certificeringer og afholdes ved 3 x 3 dages kursus. SkillsHouse afvikler kurserne via deres Hands-on metode hvor fokus er på at lære pensum via øvelser og ikke ved tavle undervisning.

Nu er kurset godt i gang og det har været en virkelig god oplevelse af gennemgå pensum via øvelser, da jeg husker emnerne bedre og samtidigt kan relatere til mine arbejdsopgaver.

Der ud over er det virkelig fordelagtigt, at have en underviser der til dagligt arbejder som senior konsulent med Microsoft Server 2012 og derved kan relatere pensum til daglige arbejdsopgaver og rutiner.

Jeg kan varmt anbefale SkillsHouse som kursusudbyder og deres kursus metode Hands-On bringer en positiv ekstra dimension ind i det at deltage på et IT kursus.

Elbek & Vejrup A/S

Simon Bonde Bertelsen, Solution Architect

Undervejs i et MSCA kursusforløb hos Skillshouse har jeg allerede gjort brug af min ny vundne viden og værktøjer. Det intensive læringskoncept blandet med Hands-on erfaringer passer perfekt i en travl hverdag. Én stor sidegevinst er de tips og tricks, der ligger udenfor Microsoft materialet, som instruktøren kan dele ud af gennem hans erfaringer fra dagligdagens udfordringer. Grundet kursets høje niveau og kompetente instruktør er det særdeles anbefalelsesværdigt. Det er et kursus man forlader mæt, både psykisk og fysisk.

EnergiMidt A/S

Jakob Bitsch Immersen, IT-udvikler

Vi kom godt omkring SharePoint 2013 Development. Underviseren var blandt de bedste, jeg har oplevet: professional med stor viden om SharePoint.

Fast Track kurset udmærker sig ved at gennemgå Sharepoint 2013 Development hurtigt og effektivt. Begge certificeringer er dermed taget på under ½ tid i forhold til et standard kursus. Personalet er venligt og imødekommende og maden er glimrende.

Hørsholm Kommune

David Schjelde, Udviklingskonsulent

Skillshouse har uddannet Hørsholm Kommunes brugere i de grundlæggende funktioner i Word og Outlook. Hele forløbet og samarbejdet er foregået professionelt og fleksibelt og instruktøren havde meget stor fagligt viden

DANA

Nick Larsen

Jeg havde brug for målrettet undervisning for at bestå to Sharepoint kurser. Normalt ville jeg skulle tage 2 kurser af hver 5 dages varighed.

Hos Skillshouse blev det tilpasset til mig specifikt, så jeg kunne nøjes med samlet 2 x 2 dage undervisning for at bestå de to eksaminer.

Jeg sparrede dermed en masse tid, hvilket var vigtigt for mig, fordi jeg havde travlt på jobbet. Desuden sparrede jeg også mange penge på løsningen fra Skillshouse. Jeg fandt frem til Skillshouse ved en tilfældighed, men jeg vil klart anbefale dem, og har faktisk allerede gjort det.

Telebilling

Kristina S. Jørgensen, HR Consultant

Hos TeleBilling har vi brug for skræddersyede uddannelsesforløb til vores ansatte. Det hjælper Skillshouse os løbende med. Underviser og kontaktperson hos Skillshouse har en grundig indsigt i vores virksomheds behov. For os er den tætte og professionelle relation altafgørende, og årsagen til at vi har valgt Skillshouse

Meldgaard

Jack Nykjær

Jeg er igang med MCSA 2012, og har gennemført de 2 første kurser.

Mit mål er at optimere min viden og kunnen, og det fik jeg opfyldt til fulde.

Jeg har tidligere været på kursus hos andre udbydere. Det har ofte desværre været kedeligt, og en del af indholdet har været irrelevant for mig specifikt.

Hos Skillshouse har jeg været på to super gode kurser. Den meget konkrete Hand-on tilgang til kursus-stoffet var super godt, og jeg kunne tage det jeg lærte i brug med det samme. Det var ligeledes en stor force, at underviseren selv arbejder som konsulent. Han kunne meget hurtigt relaterer til min virkelighed.

Miljøet og forplejningen hos Skillshouse var helt i top, på trods af, at vi løb tør for cola.

Jeg fik anbefalet Skillshouse af en af mine kollegaer, og det fortrød jeg ikke. Jeg kan selv kun anbefale Skillshouse på det varmeste

Actona Company

Peter Ring Madsen

Jeg har gemmemført en MCSA SERVER 2012 hos Skillshouse. For mig er det vigtigt at jeg kan minimere kursustiden. Hos Skillshouse sparende jeg 40%, og undervisningen var god og kompetent.

EG

Berno Christensen

Jeg har taget kursusforløbet NAV 2013 hos skillshouse.

Vi havde en super dygtig instruktør. I mit tilfælde kunne han nærmest svare på mine spørgsmål før jeg stillede dem.

Hand-on delen har jeg sat stor pris på. Underviseren var rigtig god til at få os til at arbejde løbende med det vi lærte. Der var gode og relevante øvelser til at understøtte undervisningen.

Miljøet og forplejningen var i top. Der er et afslappet stemning hos Skillshouse, og det sætter jeg stor pris på. På en lang undervisningsdag er det godt at kunne spille en gang bordfodbold eller køre racerbil, så man kan koble hjernen helt af for en stund.

Jeg kunne helt sikker finde på, at anbefale Skillshouse til andre.

EG, Tim Hauge

Tim Hauge, Afdelingsleder

Vi havde et hold på 11 medarbejdere, vi skulle have opgraderet til NAV 2013.

Der er tale om medarbejdere, der alle har mange års erfaring med NAV. Markedet kunne kun tilbyde os standard kursusløsning, og vi ville gerne prøve noget andet og mere målrettet. Så da Skillshouse kontaktede os med en fleksibel løsning, der bl.a. indbefattede et skæddersyet forløb inhouse hos os, valgte vi at afprøve det.

Det har vi ikke fortrudt, og det kunne ikke være bedre.

Vi fik et kursusforløb specifikt tilrettet vores medarbejdere, og deres behov. Vores medarbejderes feedback, på såvel underviseren som kursusforløbet generelt, har være meget positiv.

En vigtig sidegevinst for os har været, at vi har skulle bruge færre kursusdage, netop fordi kurset var skæddersyet os, og blev afholdt på vores lokalitet. Tidsfaktoren er en vigtig parameter for os.

Vi har besluttet, at vi fremadrettet vil afvikle vores kurser efter den model vi fik hos Skillshouse. For os betyder det konkret, at vi fremadrettet får råd til mere kursus for medarbejderne.

Jeg kan ikke andet end anbefale Skillshouse varmt.

Aarhus Universitet

Per Rosenbeck, Web Application Developer

Jeg har taget 3 kurser i MCSD regi, hos Skillshouse. Jeg kendte ikke stedet i forvejen, og fandt frem til dem via en søgning på nettet

Jeg må sige, at jeg har været meget tilfreds med hele forløbet.

Jeg havde et klart ønske om en hvis kvalitativ tyngde, og det fik jeg. Underviseren gjorde det rigtig godt, og med Hands-on konceptet, var os kursister tvunget til, at være mere aktive end man normalt er på kursur som disse. Vi blev simpelthen tvunget ud i øvelser, og det har en stor værdi.

Desuden har jeg haft glæde af LAB tilgangen under og efter forløbet, så det har jeg været meget tilfreds med. Forplejningen var glimrende. Jeg satte stor pris på den uformelle tilgang Skillshouse har til deres kursister. Det er et velfungerende kursusmiljø.

Endelig var prisen også afgørende for valget af Skillshouse. Eneste minus var, at jeg kommer fra Jylland, og kurset var i København. Jeg kan nu forstå, at Skillshouse har åbnet kursuskontor i Hendensted ved Vejle, for at imødekomme efterspørgslen vest for Storebælt

På den baggrund vil jeg helt sikkert anbefale Skillshouse.

WorkGroup Data

Preben Boeskov

Jeg har valgt Unlimited Learning fordi det giver mig mulighed for konstant at uddanne & certificere mig inden for nye områder. Det gør at jeg kan tiltrække nye kunder til min virksomhed. Jeg har nu allerede tilmeldt mig og planlagt 11 kurser over de næste 12 måneder (Dynamics NAV, Microsoft Server, Microsoft SQL, Microsoft Udvikling). Unlimited Learning har dermed allerede sparet mig for mere end kr. 100.000,-.

Eksponent

Nicolai Heiilbuth, Software udvikler

Kurset var særdeles spændende og gav et indblik i sikkerhed, som enhver der arbejder med web bør kende til. Formatet kombineret med underviserens passion for emnet gav en hands-on oplevelse ud over det sædvanlige. Jeg kunne sagtens have taget 2 dage mere