Karlebovej 91, 3400 Hillerød | Krajbjergvej 3, 8541 Skødstrup
70 22 29 29
08:30 - 17:00

Hands-On konceptet

SkillsHouses unikke Hands-On koncept bygger på vores samlede 150 års erfaring i kursusbranchen. Vi har uddannet og certificeret tusindvis af kursister og den feedback vi oftest hører er, at man som kursist får alt for meget teori og for få praktiske øvelser.

Hands-On konceptet
Gennem tiden har vi lyttet til de tusindvis af kursister, vi har uddannet og certificeret. Med ét mål; at tilbyde dig det bedste af det bedste. Derfor er vi stolte af, at præsentere vores unikke Hands-On undervisningskoncept.

Hvori ligger forskellen?
Hvordan adskiller vores Hands-On koncept sig så fra andre kursusmetoder? Jo, SkillsHouse har simpelthen ændret undervisningsfokus, så indlæringen sker ved mindre teorigennemgang og med flere praktiske øvelser (Hands-On).

Fleksibilitet frem for alt
Da vi mennesker indlærer forskelligt, indeholder vores Hands-On kurser også en pallette af online uddannelsesværktøjer. Dette sikrer dig en optimal og fleksibel læring. Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi en 100% beståelsesgaranti på alle vores Hands-On kurser.
Sådan er din kompetenceudvikling i sikre hænder hos os.

Fokus på Hands-On Vores mål er at give vores kursister en så realistisk og praktisk orienteret undervisning som mulig

På et traditionelt it kursus bruges størstedelen af tiden på at lytte på instruktøren som står ved tavlen og forklarer teori ved hjælp af PowerPoint slides. MEN, det er ikke dét vi mener er målet med at gå på kursus. Målet er at tilegne sig ny viden der gør at man kan udføre sit arbejde mere kompetent. Hos SkillsHouse er vores erfaring at ny viden tilegnes bedst gennem øvelser frem for teoretisk undervisning.

Hos os får du den mest realistiske og praktisk orienterede undervisning.

 

Hvad får du med Hands-On konceptet?

ERFARNE UNDERVISERE

Alle vores undervisere er udover at være produkt og pædagogisk certificeret, ligeledes erfarne konsulenter. Med andre ord har de erfaringen fra ”den rigtige verden” hvor tingene ikke altid fungerer som beskrevet i teorien.

Underviserne

BEST PRACTICE

Netop de erfarne undervisere betyder at vores kurser alle indeholder best practice. Du får således nyttig information som du vil kunne bruge i din hverdag med det samme.

Metode

1. KLASSES FORPLEJNING

Du kommer ikke til at forlade SkillsHouse sulten. Frokosten bliver leveret fra en lokal gourmet-restaurant og under hele dit kursus vil du have fri adgang til sodavand, kaffe, slik, kage og meget andet.

 

Forplejning

Certificering

Garanti for beståelse

Består du mod forventning ikke din eksamen ved 1. forsøg betaler vi for en ny. Bestås denne heller ikke så tilbyder vi ekstra-undervisning, nyt eksamensforsøg eller et helt nyt kursus – efter behov. Vi tager ordet garanti alvorligt og giver dig derfor alle de eksamensforsøg du har brug for – alt sammen inkluderet. Så ligegyldigt hvad, kommer du ikke til at betale ekstra!

Visse regler er gældende for beståelsesgarantien og du kan læse mere om disse under vores Salgs- og Leveringsbetingelser

BESTÅELSESGARANTI

FORBEREDELSE TIL EKSAMEN

Instruktøren forklarer løbende hvilke emner der har relevans til eksamen og de sidste timer af kurset benyttes til decideret eksamenstræning.

Forberedelse

EKSAMENSSIMULATION

Du får online adgang til et eksamens simuleringsværktøj, som kan hjælpe dig med at vurdere om du er klar til at tage din eksamen. Der er oftest tale om MeasureUp test og du har adgang i 60 dage. Ikke alle vores kurser indeholder test fra MeasureUp.

Simulation

EKSAMENSVOUCHERE

Vores Hands-On koncept kurser er alle rettet mod certificering og indeholder naturligvis Pearson VUE eksamens voucher(e) – så mange du skal bruge for at bestå. Du kan frit vælge at tage din eksamen hos os, eller hos en andet autoriseret Pearson VUE testcenter.

Vouchere

Værktøjer

REMOTE LABS

Som det første kursushus i landet indførte vi virtuelle kursusmaskiner. Det betyder at du som deltager på kurset har 24/7 adgang til din kursusmaskine. Du kan, når dagen er omme, forbinde til den maskine du var på kursus på og nærstudere eventuelle scenarier som måske ikke altid er hensigtsmæssige at arbejde med hjemme i dit produktionsmiljø.

Labs

KURSUSMATERIALER

Vi anvender typisk Microsoft Official Curriculum (MOC) som vores primære kursusmaterialer. Vi udvikler desuden også selv kursusmaterialer til vores egne kurser.

 

Materialer

MEASURE-UP TEST

Med i kursusprisen følger MeasureUP tests som giver dig mulighed for nemt at teste din viden inden eksamen. Du har adgang til dine quizzes i 90 dage, fra første gang du anvender dem.

 

QUIZZES