Karlebovej 91, 3400 Hillerød | Krajbjergvej 3, 8541 Skødstrup
70 22 29 29
08:30 - 17:00

Firmakurser Fleksible og målrettede kurser hvor end du ønsker

I SkillsHouse har vi 150 års erfaring i kursusbranchen, og gennem tiden har vi afholdt rigtig mange firmakurser. Vi hjælper dig med afdækning af kursusindhold, varighed og fastsættelse af datoer m.m. Nemt og ligetil.

På et firmakursus er der også mulighed for tværfaglighed på arbejdspladsen. Hvad vi i SkillsHouse vægter højt grundet to ting:

  • medarbejderne kan hjælpe og støtte hinanden efter afholdt kursus. En effektiv forankring og trygt for de lidt ”svagere” brugere
  • da medarbejderne som udgangspunkt er på det samme vidensniveau, kan de bedre drøfte mulighederne i programmet og eventuelle udviklingspotentialer for afdelingen

Fordele ved et firmakursus

Et firmakursus er meget målrettet, da indholdet planlægges 100% ud fra jeres behov. Samtidig med er det en god økonomisk løsning, hvis mere end tre medarbejdere skal undervises.

Hvordan foregår et firmakursus?

I samarbejde med SkillsHouse drøfter og planlægger vi ud fra jeres kursusbehov. Vi kan afholde firmakurset som et traditionelt kursus med standardindhold eller som et Hands-On kursus med større fokus på praktiske øvelser. Mere i form af en workshop.
Firmakurset kan afholdes hos os eller hos jer. Den sidste mulighed er transportmæssigt oftest nemmest for medarbejderne. Det eneste vi beder jer sørge for er et kursuslokale med pc’ere, software installeret, en internetforbindelse samt av udstyr.

Kontakt os angående firmakurser Udfyld formen nedenfor og bliv kontaktet angående firmakurser.

Tlf: 70 22 29 29