Karlebovej 91, 3400 Hillerød | Krajbjergvej 3, 8541 Skødstrup
70 22 29 29
08:30 - 17:00

 

 

PROFESSIONELLE KURSER I MICROSOFT OFFICE PÅ ALLE NIVEAUER OG I ALLE VERSIONER


hands-on-office kurser.fwKom på kursus - Bliv bedre, mere effektiv og spar tid i dit daglige arbejde med Microsoft Office pakken. Du kan vælge mellem et af vores mange populære åbne kurser eller også kan du sammensætte dit eget unikke kurser.

Vi uddanner også mange virksomheder som lukkede firmakurser hvor vi tager udgangspunkt i de behov som netop din virksomhed har.


De bedste Office kurser

SkillsHouse tilbyder Microsoft Office kurser på alle niveauer med nogle af Danmark dygtigste Office instruktører - både fagligt og pædagogisk. Vores kursisters udtalelser og evalueringer taler for sig selv.

Lær mere - spar tid
Vi elsker Microsoft Office og brænder for at lære dig alle de smarte, effektive og tidsbesparende løsninger, som findes i programmerne. Udover at bruge programmerne bedre vil du også nemt kunne sparre 10-20 minutter pr. dag efter et af vores Microsoft Office kurser. 15 minutter sparret om dagen svarer mere end 7 arbejdsdage årligt.

Få mere for pengene
Vores Office kurser kan afholdes som firmakurser hos din virksomhed. I kan være mellem 1-12 personer og I får tilpasset indholdet 100% til Jeres behov og niveau. Vi har nogle af markeds bedste priser.

Er i ikke nok personer til et firmakursus, så er i mere end velkommen hos SkillsHouse. Vi har kursuslokaler i Bagsværd og i Horsens.