Wishlist: 0 items

No products were added to the wishlist!

Karlebovej 91, 3400 Hillerød | Krajbjergvej 3, 8541 Skødstrup
70 22 29 29
08:30 - 17:00

Som autoriseret Microsoft Certified Partner for Learning Solutions (CPLS) afholder vi alle de godkendte Microsoft kurser. Kurserne afholdes efter SkillsHouses unikke koncept: Hands-On. Vi har arbejdet i kursusbranchen i mere end 15 år og uddannet og certificeret tusindvis af danske kursister og den feedback vi oftest har hørt er, at standard Microsoft kurserne (også kaldet MOC kurser) indeholder alt for meget teoretisk undervisning via f.eks. PowerPoints og alt for lidt praktiske øvelser.

Fokus på praktiske øvelser (hands-on)
Formålet med SkillsHouses Hands-On koncept er netop at få fokus på de praktiske øvelser samt at få disse relateret til de daglige arbejdsopgaver, så vores kursister efter endt kursus kan gå direkte tilbage til sin arbejdsplads og benytte sin nyerhvervede viden.

Fokus på Microsoft eksamen
Alle vores Microsoft kurser er endvidere målrettet og skræddersyet mod beståelse af den tilhørende Microsoft eksamen. Indeholdt i kursusprisen er eksamensvoucher, prøveeksamener, ekstra kursusmateriale og markedets bedste eksamensgaranti.

Remote adgang til kursus-pc
Som det første Microsoft kursuscenter i Danmark indførte vi virtuelle kursusmaskiner. Det betyder, at alle vores kursister har 24/7 adgang til deres kursusmaskine i op til 30 dage fra kursusstart. Dvs. de øvelser og scenarier der arbejdes med på kurset kan tilgås efter endt kursus og derfor er der ikke nødvendigt at opsætte eget testmiljø.