Karlebovej 91, 3400 Hillerød | Krajbjergvej 3, 8541 Skødstrup
70 22 29 29
08:30 - 17:00

SkillsHouse konsulenter

Vi skaber værdi ved at binde konsulentopgaver sammen med undervisning.

Skal din organisation f.eks. opgradere eller tage ny software i brug opnår I først det optimale udbytte af Jeres investering når I behersker de nye funktioner og muligheder.

Dét er noget alle taler om i dag – altså ”adoption” af ny software.

Vi kan levere!

Vi kender vigtigheden af, at have den rette mand til opgaven – især når ”det brænder”!

Vores fastansatte specialisters opgaver indbefatter både, at undervise og udføre konsulentarbejde. Samtidigt har vi adgang til et kæmpe netværk af eksperter – alt fra Microsoft Office specialister til Azure MVP’ere og User Group ejere.

Så hvis du har akut behov for en ekspert – eller er på udkig efter den skarpeste kniv i skuffen til dit næste projekt, så tøv ikke med tage kontakt til os. Du vil ikke blive skuffet…

1-1-3

Sådan hjælper vi dig i mål

I bund og grund er budskabet i, at vi er med dig hele vejen rundt.

Ikke nok med, at vi løser en opgave i fællesskab med dig – vi sikrer samtidig også en succesfuld adoption af de relevante teknologier igennem træning af både teknikere, supportere og brugere.

Vi mener, at I først får det optimale udbytte af Jeres IT-investering når I behersker de nye funktioner og muligheder til fulde.

Rådgivning

Vi yder professionel rådgivning før, under og efter dit projekt. Uanset om du vælger os til at løse opgaven eller ej. Vi træder også gerne til som uvildig 3. part til vurdering af projekter – også i fællesskab med andre konsulenthuse.

Estimering

Det er alfa omega for os, at vi giver så præcise og gennemskuelige estimater som muligt. Med os som partner på konsulent-siden vil du ikke være i tvivl om hvad din udgift er og hvor i projektet vi er nået til.

Uddannelse

En helt unik fordel ved at arbejde med SkillsHouse er, at vi uddanner alle ansatte i de samme emner, som vi har ydet konsulent-hjælp indenfor.

Det betyder at vores folk opnår indgående kendskab til jeres miljø og derfor kan levere relevant undervisning og optimal adoption!

Udførelse

Det er vigtigt for os, at I hele tiden føler jer informeret og trygge.

Vi går op i, kvalitet, punktlighed og dialog og ønsker at yde den mest professionelle service.

Evaluering

Når vi er i mål med projektet er det vigtigt, at evaluere vores fælles oplevelse.

På den måde sikrer vi, at I har fået løst jeres udfordringer og føler jer godt klædt på til fremtiden. Vi sikrer os en konstant høj kvalitet i vores leverance. En klassisk win-win!

ERFARNE KONSULENTER

Vores konsulenter er ikke alene blandt top 3% fagligt.

Vi har klædt dem på med stærke sociale og pædagogiske kompetencer, avancerede formidlings-teknikker og de mest effektive læringsstrategier og på den måde sikre vi, at din virksomhed får adgang til de bedste konsulenter og samtidigt sikre vi den helt rigtige adoption og det rigtige kompetenceløft er på plads, så i kan få det optimale udbytte af Jeres ny software.

Eksperter i Cloud

Fælles for vores konsulenter, hvad enten det er vores udviklere eller systemadministratorer er at de alle er eksperter i cloud-teknologier som Azure, Office 365, Infrastruktur mod Cloud, Yammer, OneDrive og meget meget mere.

Microsoft Azure

Microsoft cloud er kommet for at blive. Vi er specialister i Microsoft Azure og har stor erfaring med rådgivning, design, implementering og migrering til Azure.

Office 365

Vi har hjulpet rigtig mange kunder i skyen og har hjulpet dem med at anvende de åbentlyse fordele produktet har – også åbnet dørene til de muligheder I måske ikke selv ser. Vi er gerne med i projektet fra projektets start og til jeres brugere er uddannede.

Infrastruktur

Vi har gennemgået et utal af netværk og hjulpet med opsæt og optimering. Alt fra almindelig Windows server-drift over mere komplicerede opsætninger med eksempelvis ADFS.

Vi hjælper dig med rådgivning, design, implementering og support, så du udnytter Microsofts teknologier bedst muligt.

SharePoint

Vi har mange års erfaring og opbygning og vedligehold af SharePoint-løsninger – både standard-SharePoint-ting og også hjemmeudviklede på både internet, extranet og intranet. Vi hjælper fra start til slut – både med custom udvikling, generel opsætning og infrastruktur – både på SharePoint On-premise og SharePoint Online.

Applikations-udvikling

Vi har mange års erfaring i udvikling af applikationer til brug i forretningen i blandt andet C# og hjælper jer fra ide til virkelighed.

Vi udvikler med slutbrugeren på sidelinen, og sikrer os, at I ender med det I har brug for.

KONTAKT OS OM VORES KONSULENTER