Karlebovej 91, 3400 Hillerød | Krajbjergvej 3, 8541 Skødstrup
70 22 29 29
08:30 - 17:00

Hvorfor bør du certificere dig?

På samtlige vores SkillsHouse kurser får du udleveret et kursusbevis. I sig selv en fin dokumentation på din deltagelse. Men hvad med at gå skridtet videre, og tage en decideret certificering? Det anbefaler vi varmt, alene for din skyld.
Og husk på: Eksamen og certificeringsgaranti er altid inkluderet i alle vores Hands-On kurser.

En certificering kommer du ikke sovende til. Du skal smøge ærmerne op, læse, løse opgaver og forberede dig. Men det støtter vi dig med. Vores unikke Hands-On kurser, onlineværktøjer og certificeringsgaranti, når nemlig 360 grader rundt. Og når dagen kommer, kan du være stolt.

Nu står du med et bevis i hånden; respekteret og anerkendt verden over.

certificering

Microsoft certificering

Inden for it-verdenen er en Microsoft-certificering højt på ønskelisten for de fleste medarbejdere men også for deres ledere. Microsoft har opbygget et certificeringsprogram som er anerkendt over hele verden med mere end 100 forskellige certificeringer. Der tages årligt over 1 million certificeringer på verdensplan.

For den it-professionelle er en certificering en yderst effektiv måde at dokumentere sine kompetencer på – vælger man Microsofts certificeringsprogram kan man blive certificeret i næsten hvert eneste Microsoft produkt.

Hvad siger statistikken om certificeringer

0

af HR afdelingerne fastslår, at IT certificeringer har høj prioritet, når jobkandidater evalueres.

0

af HR afdelinger foretrækker, at jobkandidaterne er certificeret.

0

af HR afdelingerne fastslår, at certificering skal være et udvælgelseskriterie.

0

ertificering, kurser og erfaring er tre ud af fire vigtige udvælgelseskriterier, når nye jobkandidater rekrutteres.

Certificering spiller en central rolle

Kurser og certificeringer vil spille en helt central rolle, når IT professionelle skal forbedre kompetencerne i takt med organisationens behov for udvikling.

I en forskningsgruppe med 20 IT professionelle, bestod 18 eksamen. Fem blev ledere på deres respektive tekniske områder, og størstedelen fik en jobforfremmelse eller arbejder i dag med mere interessante opgaver og projekter.

Når du består en Microsoft Certificering, bliver du automatisk medlem af Microsoft Certified Professional (MCP) netværket. Her har du adgang til mange fordele. Blandt andet får du mulighed for at opdatere dine færdigheder og kompetencer, så de er konkurrencedygtige i fremtiden. Altså er din Microsoft certificering en kendt industristandard; respekteret, efterspurgt og anerkendt verden over.

Certificering

Kildereferencer:

(CompTIA, Employer Perceptions of IT Training and Certification, January 2011)
(Microsoft Certification Program Satisfaction Study, April 2012)
(IDC/Microsoft, Climate Change: Cloud’s Impact on IT Organizations and Staffing, November 2012)
(Garth Jones, One Simple Thing to Help Your IT Career: Certification, Windows IT Pro, October 9, 2014)