Velkommen hos SkillsHouse Teamet bag SkillsHouse har igennem de sidste 16 år arbejdet i kursusbranchen og har stor erfaring med uddannelse og certificering. Vi har tidligere stået bag introduktionen af Blended Learning og Certificeringsgaranti til it-kurser i Danmark. Nu er vi klar med endnu et nyskabende koncept, som vi kalder Hands-On.

HOS SKILLSHOUSE TROR VI PÅ AT MAN LÆRER BEDST, HVIS MAN HAR ARBEJDET MED EMNET I PRAKSIS.

– Vores mål er at give vores kursister en så realistisk og praktisk orienteret undervisning som mulig.

Ideen til SkillsHouse kommer som følge af vores fælles oplevelser i den etablerede kursusbranche. Vi mente at der var en anden og, i vores øjne, bedre måde at drive kursusvirksomhed på. Resultatet er SkillsHouse og Hands-On konceptet.

Vores instruktører har alle mange års praktisk erfaring som konsulenter. Det betyder at de ikke kun kender til teorien, men også de problemstillinger som du møder i praksis.

Det er på grund af vores dygtige instruktører at vi kan levere kurser af højeste kvalitet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos SkillsHouse.

Læs mere om Hands-On konceptet

Hvorfor vælge kurser fra SkillsHouse?

 • Op til 80% øvelser på kurserne
 • Best practice
 • Færre kursusdage
 • Reducer din tid på kursus med op til 40%
 • Danmarks bedste priser - Spar 35% på kursusprisen
 • Adgang til Remote labs - også efter kurset
 • Mulighed for 24/7 læring
 • Flere typer kursusmaterialer
 • Eksamens-forberedelse og simulering
 • eståelsesgaranti - vi betaler alle dine eksamener!

Mange års erfaring

SkillsHouses unikke Hands-On koncept bygger på vores mange års erfaring i kursus-branchen. Vi har uddannet og certificeret tusindvis af kursister og den feedback vi oftest hører er, at man som kursist får alt for meget teori og for få praktiske øvelser.

Hands-On konceptet visualiseret

 1. sh-cirkel-up
 2. sh-cirkel-over

Vi er ikke specielt kønne - men her er vi Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euis
mod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat.

[indeed-my-team team=”medarbejdere” limit=”25″ order_by=”date” show=”name,photo,description,job,social_icon,skills,email,tel” theme=”theme_2″ color_scheme=”ee3733″ hide_small_icons=”0″ align_center=”1″ columns=”4″ slider_set=”0″ items_per_slide=”3″ slide_speed=”5000″ slide_pagination_speed=”500″ pagination_theme=”pag-theme1″ animation_in=”none” animation_out=”none” filter_set=”0″ filter_teams=”instruktorer,medarbejdere” filter_select_t=”small_button” filter_align=”center” layout_mode=”fitRows” page_inside=”0″ inside_template=”IMT_PAGE_TEMPLATE” tm_custom_href=”0″][indeed-my-team team=”instruktorer” limit=”75″ order_by=”date” show=”name,photo,job,social_icon,skills,email,tel” theme=”theme_2″ color_scheme=”ee3733″ hide_small_icons=”0″ align_center=”1″ columns=”5″ slider_set=”0″ items_per_slide=”3″ slide_speed=”5000″ slide_pagination_speed=”500″ pagination_theme=”pag-theme1″ animation_in=”none” animation_out=”none” filter_set=”0″ filter_teams=”instruktorer,medarbejdere” filter_select_t=”small_button” filter_align=”center” layout_mode=”fitRows” page_inside=”0″ inside_template=”IMT_PAGE_TEMPLATE” tm_custom_href=”0″]

What People Say About Us

Her er hvad vores kunder siger om os